Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en cubes de 3 cm de côté
- 50 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée,
- 100 g d'huile d'olive
- 4 bouquets de basilic frais, équeutés
- 1 pincée de gros sel
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café bombée de gros sel
- 100 g de pommes de terre, pelées et coupées en lamelles
- 400 g de pâtes sèches, type trofie
- 150 g de haricots verts frais, coupés à la même taille que les trofie
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2058 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 menit
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40min
Chaud-froid de spaghetti aux tomates cerise
35min
Pipe rigate gratinés
1h
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 menit
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 menit
Penne au pesto et jambon cru
15min
Spaghetti maison, pesto d'avocat
1h 5min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35min
Penne primavera au pesto d'herbes
55 min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 menit