Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de courgettes
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g de pignons de pin
- 250 g d'eau
- 100 g de lait
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de pâtes fraîches au basilic ou aux épinards, type tagliatelles
- 100 g de gruyère en dés
- 2 c. à café de fécule de maïs, diluée dans 2 c. à café d'eau
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1924 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Risotto chèvre-brocoli
45min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45min
Penne des montagnes et des plaines
35min
Salade de farfalle à la grecque
25min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40min
Trofie au pesto
40min
Penne au pesto et jambon cru
15min
Spaghetti maison, pesto d'avocat
1h 5min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min