Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de noisettes
- 1000 g d'eau
- 250 g de courge butternut, coupée en petits cubes
- 2 oignons frais, pelés et coupés en morceaux
- 250 g de pâtes sèches, type pipe rigate
- 200 g de lardons fumés
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 250 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2960 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risotto au potimarron
1h
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35 min
Risotto à la betterave
30 min.
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35 min
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35 min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Risotto aux céréales gourmandes
30 min.
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min.