Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de chair de courge butternut, détaillée en cubes
- 500 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
- 25 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 8 tranches fines de viande des Grisons
- 20 g de cerneaux de noix concassés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059.5 kJ / 254.5 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 479.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Rösti de patates douces, bacon grillé et sauce aux herbes
30 min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 min
Clafoutis salé aux fèves, bacon et feta
1h 15 min
Flan de poireau et pancetta
35 min
Parmentier de haricots blancs au saumon et à l'aneth
50 min
Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons
35 min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10 min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1sa 35 dk
Couscous de brocoli, poulet au yaourt et au curry
40 min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50 min