Viande des Grisons, butternut au curcuma

Viande des Grisons, butternut au curcuma

3.7 36 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 1000 g de chair de courge butternut détaillée en cubes
  • 500 g d'eau
  • 120 g d'oignons coupés en deux
  • 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
  • 25 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre moulu
  • 8 tranches fines de viande des Grisons
  • 20 g de cerneaux de noix concassés
  • 5 brins de coriandre fraîche équeutés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 479.8 mg
Eiwitten 9.3 g
Calorieën 1059.5 kJ / 254.5 kcal
Vetten 10.8 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 29.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...