Viande des Grisons, butternut au curcuma

Viande des Grisons, butternut au curcuma

3.7 36 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • de chair de courge butternut détaillée en cubes
    1000 g
  • d'eau
    500 g
  • d'oignons coupés en deux
    120 g
  • de curcuma en poudre
    1 c. à café bombée
  • d'huile d'olive
    25 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    4 pincées
  • de viande des Grisons
    8 tranches fines
  • de cerneaux de noix concassés
    20 g
  • de coriandre fraîche équeutés
    5 brins

Voeding per 1 portion

Calorieën 254.5 kcal / 1059.5 kJ
Eiwitten 9.3 g
Vetten 10.8 g
Koolhydraten 29.8 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 1.5 g
Natrium 479.8 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...