Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de chair de courge butternut, détaillée en cubes
- 500 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
- 25 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 8 tranches fines de viande des Grisons
- 20 g de cerneaux de noix concassés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059.5 kJ / 254.5 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 479.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35 min
Rösti de patates douces, bacon grillé et sauce aux herbes
30min
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10min
Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons
35 min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 min
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
50min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Tarte filo aux petits pois et crème de chèvre
1h 50 min
Œuf cocotte aux épinards et au chorizo
15min
Roulés de veau aux noisettes, cheddar, miel et tagliatelle
40min