Compatibele versies
Menu express - Rouleaux de poulet à la tomate, haricots verts au beurre à l'estragon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de tomates confites à l'huile
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à soupe d'estragon frais, haché
- 4 filets de poulet, ouverts en deux et aplatis
- sel
- poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de haricots verts frais
- 40 g de beurre
- 1 c. à soupe d'estragon frais haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brochettes de poulet, boulgour et courgettes
20 min
Saumon mariné, semoule épicée et légumes
30 Min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Filets de poulet et leur jardinière de légumes
1 Std.
Papillote de poisson minute WW (ex- Weight Watchers®)
30 Min
Macaroni aux 5 légumes colorés
40 Min
Emincé de dinde, haricots plats et chorizo
45 min
Pomme de terre farcie au poulet
1h 25 min.
Salade de dinde et haricots verts
35min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 min
Brochettes de dinde tandoori
50min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50min