Compatibele versies
Menu express - Rouleaux de poulet à la tomate, haricots verts au beurre à l'estragon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de tomates confites à l'huile
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à soupe d'estragon frais, haché
- 4 filets de poulet, ouverts en deux et aplatis
- sel
- poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de haricots verts frais
- 40 g de beurre
- 1 c. à soupe d'estragon frais haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes suédoises aux courgettes
40min
Croquettes de jambon aux herbes
50min
Salade de pomme de terre et poulet
55 min
Macaroni sauce tomate et boulettes de viande
45min
Emincé de veau mariné aux petits légumes
1 Std.
Brochettes de poulet, boulgour et courgettes
20 Min
Burger de pomme de terre
45min
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40min
Saumon mariné, semoule épicée et légumes
30min
Menu express - Kefta de dinde, semoule aux raisins secs et carottes au miel
35min
Salade de dinde et haricots verts
35min
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45min