Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g de cerneaux de noix
- 20 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou en quatre
- 550 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type farfalle
- 120 g de fromage bleu des Causses, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2108.5 kJ / 504.8 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 168.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 min
Crème d’avocat au basilic, spaghetti complets
20 min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Pâtes au pesto d'avocat
25 Min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40 min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Pâtes aux poireaux et champignons
35 min
Pâtes au gorgonzola
40 min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Spaghetti aux échalotes et au citron
40 min
One pot pasta brocolis-amandes
50 min