Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g de cerneaux de noix
- 20 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou en quatre
- 550 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type farfalle
- 120 g de fromage bleu des Causses, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2108.5 kJ / 504.8 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 168.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes au gorgonzola
40min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35 Min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15 min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15 min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40min
Spaghetti aux échalotes et au citron
40min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min