Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g de cerneaux de noix
- 20 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou en quatre
- 550 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type farfalle
- 120 g de fromage bleu des Causses, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2108.5 kJ / 504.8 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 168.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coquillettes chorizo-comté
15min
Riz à la tomate et aux saucisses
30min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30min
Pâtes au pesto d'avocat
25min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40min
Risotto crémeux au camembert
35min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Pâtes à la feta, tomates et olives
25min
Pâtes au gorgonzola
40min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min