Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons d'1 cm env.
- 20 g d'huile d'olive
- 950 g d'eau
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type fusilli
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1371.3 kJ / 326.8 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 333.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes au jambon et haricots verts
40 min
Riz à la sauce tomate et au thon
30 Min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 Min
Spaghetti aux échalotes et au citron
40 min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40 min
Pâtes au saumon, aneth et citron
40 min
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30 Min
Riz aux courgettes, guacamole et tortillas
35 min
Spaghetti saumon-brocoli
45 Min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45 Min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40 min
Penne à la crème de chou-fleur
1 Std.