Pâtes aux poireaux et champignons
TM6 TM5 TM31

Pâtes aux poireaux et champignons

3.1 (128 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons d'1 cm env.
  • 20 g d'huile d'olive
  • 950 g d'eau
  • 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre
  • ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches, type fusilli

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1371.3 kJ / 326.8 kcal
Eiwitten
12.8 g
Koolhydraten
42.8 g
Vetten
10.5 g
Verzadigd vet
3.5 g
Vezels
4.3 g
Natrium
333.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten