Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons d'1 cm env.
- 20 g d'huile d'olive
- 950 g d'eau
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type fusilli
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1371.3 kJ / 326.8 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 333.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgettes carbonara
35 Min
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Pâtes au jambon et haricots verts
40min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30 Min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40min
Pâtes au pesto d'avocat
25min
Riz aux champignons et chorizo
40min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45min
Spaghetti aux échalotes et au citron
40min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35 Min
Spaghetti saumon-brocoli
45min