Pâtes aux poireaux et champignons

Pâtes aux poireaux et champignons

3.1 142 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 150 g de blancs de poireau coupés en tronçons d'1 cm env.
  • 20 g d'huile d'olive
  • 950 g d'eau
  • 200 g de champignons de Paris frais coupés en deux ou quatre
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches type fusilli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 333.5 mg
Eiwitten 12.8 g
Calorieën 1371.3 kJ / 326.8 kcal
Vetten 10.5 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraten 42.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...