Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 500 g de cèpes frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de beurre
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 500 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3108.5 kJ / 743.5 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 38.5 g
- Vezels
- 11.5 g
Alternatieve recepten
Gratin gourmand de macaroni
50 min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35min
Tagliatelle aux cèpes
1 godz.
Tagliatelle au saumon fumé
20 min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40min
Penne au pesto et jambon cru
15 min
Spaghetti aux anchois et aux pignons
50 min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40min
Pipe rigate gratinés
1 godz.
Tagliatelle aux crevettes et aux tomates séchées
50 min
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 min
Spaghetti aux échalotes et au citron
40min