Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La salsa verde
- 20 g de feuilles de basilic frais (1 bouquet env.)
- 1 gousse d'ail
- 10 g de parmesan râpé
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
-
8 - 10
câprons, coupés en deux (en épicerie italienne)
of 1 c. à café de câpres au vinaigre
Les boulettes
- 60 g de pignons de pin
- 1 oignon, coupé en deux
- 450 g de viande de bœuf hachée
- 15 g de roquette (1 poignée env.)
- 6 brins de persil plat frais, équeutés
- du sel
- du poivre moulu
Les pâtes
- 1500 g d'eau
- 300 g de pâtes sèches, type spaghetti
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2832 kJ / 677 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conchiglioni aux boulettes de viande
1 godz.
Nouilles au curry et porc
50 min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30 min
Gnocchi à l'amatriciana
25min
Keftas de bœuf et garniture persillée au citron
55 min
Boulettes de porc laquées, nouilles et cacahuètes
45 min
Fajitas de bœuf et guacamole
25min
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35 min
Salade thaïe au bœuf
1 Std. 30 Min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35 min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35 min
Magret de canard, épinards et champignons
35 min