Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tomate cœur-de-bœuf, de belle taille
- 1 courgette ronde
- 1 poivron rouge
- 1 poivron jaune
- 1 oignon rouge, de belle taille
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'origan frais (½ bouquet)
- 150 g de veau, coupé en morceaux de 3 cm
- 150 g de viande de bœuf, coupée en mo
- 200 g de feta, en cubes
- 100 g de raisins blonds
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de pecorino, fraîchement râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin d'aubergines et de tomates
2 godz. 30 min
Ratatouille provençale
1 godz.
Cannelloni de courgette bolognaise
1h 20min
Keftas de bœuf et garniture persillée au citron
55 min
Bœuf en croûte feuilletée à la moutarde
2h 40min
Gratin d'été au poisson façon parmigiana
1 godz. 15 min
Moussaka
1 godz. 40 min
Involtini d'aubergine à la tomate
1 godz. 10 min
Aubergines farcies
1 godz. 15 min
Roulés d’aubergine farcis à la sauce tomate
1 godz.
Keftas grillées
45min
Boulettes de bœuf à l'italienne
30min