Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 carottes, en morceaux
- 2 branches de céleri, en morceaux
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de lentilles vertes sèches
- 800 g de tomates épépinées, en morceaux
- 200 g d'eau
- 3 feuilles de laurier frais
- 3 brins de thym frais
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 c. à café de sucre
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Bolognaise aux lentilles vertes
40min
Sauce bolognaise aux lentilles
35min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35min
Ratatouille aux lentilles
50min
Chili sin carne
1h 25min
Quinotto au seitan, champignons et parmesan
35min
Salade de boulgour aux haricots rouges et au thon
1h 5min
Steaks de quinoa aux haricots rouges
1h 50min
Sarrasin avec champignons
25min
Quinoasotto
35min
One pot à la mexicaine quinoa, poivrons et maïs
30min
One pot penne légumes du soleil et feta
45min