![Sauce bolognaise aux lentilles Sauce bolognaise aux lentilles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/48eef9a7-fae4-4030-88b0-c9676269de86/Derivates/26d6e3fd-b836-4a7b-b373-b08d635836f7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 carottes, en morceaux
- 2 branches de céleri, en morceaux
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de lentilles vertes sèches
- 800 g de tomates épépinées, en morceaux
- 200 g d'eau
- 3 feuilles de laurier frais
- 3 brins de thym frais
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 c. à café de sucre
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Ragoût veggie de haricots rouges
1 Std. 25 Min
Sauce bolognaise aux lentilles
35min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1h 30min
Chili sin carne
1 Std. 25 Min
Bolognaise aux lentilles vertes
40 Min
Quinotto au seitan, champignons et parmesan
35min
One pot à la mexicaine quinoa, poivrons et maïs
30 Min
Lasagne véganes aux lentilles
2h 20 min
Galettes de quinoa aux légumes râpés
1 Std. 5 Min
Potée de haricots fumés
30 Min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50 Min
Steaks végétaux aux flocons d’avoine
50 Min