Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g d'amandes décortiquées
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 150 g de courge butternut, en petits cubes
- 550 g d'eau
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 200 g de pâtes sèches, type fusilli
- 150 g de lardons
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2594 kJ / 620 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 39 g
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30 Min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 Min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 Min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 min
Risotto aux céréales gourmandes
30 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45 Min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 Min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min