Compatibele versies
Tagliatelle de brocolis, poulet et sauce Saint-Nectaire
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 320 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
- 4 filets de poulet
- 250 g de brocolis
- 2 c. à café de poivre 5 baies
- 40 g d'échalotes
- 30 g de beurre
- 200 g de fromage, type Saint-Nectaire
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 branche de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3439.3 kJ / 821.5 kcal
- Eiwitten
- 52.3 g
- Koolhydraten
- 60.3 g
- Vetten
- 39.3 g
- Verzadigd vet
- 23.3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1116.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards
45min
Spaghetti au poulet, sauce crémeuse aux épinards
30min
Spaghetti à la crème de poivron et au chorizo
50min
Gratin de pâtes au chèvre
40min
Riz au poulet et chorizo
35 min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10min
Pâtes au jambon et haricots verts
40min
Pommes de terre farcies au poulet et champignons
1h 5min
Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson
30min
Pommes de terre farcies façon raclette
35 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
One pot pasta au poulet, citron, basilic et ricotta
30min