Gratin de pâtes au poisson et poireaux
TM6 TM5

Gratin de pâtes au poisson et poireaux

4.0 (45 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g d'emmental, en morceaux
  • 800 g d'eau
  • 350 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
  • 800 g de cabillaud
  • 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 7 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches, type macaroni
  • 8 g de gros sel
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1588.2 kJ / 376.3 kcal
Eiwitten
35 g
Koolhydraten
33.8 g
Vetten
10.2 g
Verzadigd vet
6 g
Vezels
4.2 g
Natrium
1124.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten