Gratin de pâtes au poisson et poireaux

Gratin de pâtes au poisson et poireaux

4.1 54 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 portions

Ingrediënten

  • 60 g d'emmental en morceaux
  • 800 g d'eau
  • 350 g de blancs de poireau coupés en tronçons
  • 800 g de cabillaud
  • 7 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 7 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches, type macaroni
  • 8 g de gros sel
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1124.2 mg
Eiwitten 35 g
Calorieën 1588.2 kJ / 376.3 kcal
Vetten 10.2 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 33.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...