Cassoulet mexicain

Cassoulet mexicain

4.7 169 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café d'épices à chili
  • 100 g de poivron rouge coupé en brunoise
  • 800 g de tomates concassées en conserve
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 5 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g de saucisses de Toulouse coupées en rondelles (1,5-2 cm)
  • 100 g de chorizo coupé en rondelles
  • 150 g de grains de maïs en conserve
  • 700 g de haricots blancs en boîte rincés et égouttés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2036 mg
Eiwitten 34.3 g
Calorieën 3208 kJ / 769.5 kcal
Vetten 49.8 g
Vezels 11.8 g
Verzadigd vet 16.8 g
Koolhydraten 45.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...