Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de lardons fumés
- 20 g de farine de blé
- 250 - 300 g de vin rouge
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 feuille de laurier
- 1 c. à soupe de fond de veau
- 300 g d'eau
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 pommes de terre moyennes, coupées en deux dans la longueur
- 600 g d'escalopes de poulet, coupées en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2178 kJ / 516.8 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 784 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet à l'ail
50min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 godz.
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35min
Travers de porc à la moutarde
1 godz. 20 min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Bobotie (Gratin de bœuf)
50min
Cassoulet portugais (feijoada à transmontana)
45 min
Irish stew
3 Std. 30 Min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 min
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45 min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 min