Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 2 œufs
- 70 g de lait
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 4 tranches de pain de campagne
- 50 g d'amandes effilées
- 50 g de roquette
- 4 tranches fines de jambon cru
- 2 tomates de couleur, coupées en fines rondelles
- 10 g d'herbes aromatiques fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1244.5 kJ / 297.8 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 798.8 mg
Alternatieve recepten
Galette bacon et champignons à la crème
50min
Salade de pâtes, carottes, crumble et chèvre
25min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Œufs farcis à la berrichonne
40min
Salade vosgienne
45 min
Salade de tomates, crème au basilic
25min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5 min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35min
Galette fourrée jambon-champignons
40min
Salade de pâtes italienne
35min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25min