Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris blonds, coupés en rondelles
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de beurre
- 4 galettes de sarrasin
- 16 tranches fines de bacon fumé
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1409.5 kJ / 338.3 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1419.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2 Std.
Galette fourrée jambon-champignons
40 min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1 Std. 50 Min
Croque monsieur à la tomate
1 godz.
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1 Std. 30 Min
Galette oignon-chèvre
35 min
Gâteau de galettes aux lardons
1 godz. 15 min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1 godz.
Pain perdu au jambon
25min
Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette
40 min
Galettes complètes
45 min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45 min