Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris blonds, coupés en rondelles
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de beurre
- 4 galettes de sarrasin
- 16 tranches fines de bacon fumé
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1409.5 kJ / 338.3 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1419.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 godz. 5 min
Galette oignon-chèvre
35 min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2 godz.
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1h
Pizza poivron chèvre et chorizo
2 godz.
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1h
Œufs de caille et avocat au four avec écrasé de tomates et d'avocat
30 min
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Pain perdu au jambon
25 min
Galettes complètes
45min
Galette fourrée jambon-champignons
40min
Flammekueche aux lardons et champignons
30 min