
Compatibele versies
Filet de poulet pizzaiola et purée de céleri-rave
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'édam ou autre fromage à pâte mi-dure (gruyère ou emmental par ex.), coupés en morceaux
- 800 g de filet de poulet, sans peau
- ½ c. à café de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 30 g d'huile d'olive
- 150 g d'oignons coupés en deux
- 2 gousses d'ail
-
600
g de tomates concassées en conserve
of 600 g de tomates -
1
cube de bouillon de légumes émietté
of 1 c. à café bombée de fond de légumes maison émietté - 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 ½ c. à café d'origan frais ou déshydraté
- 600 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en morceaux (2 cm)
- 450 g de céleri-rave coupé en morceaux (2 cm)
- 1 ½ c. à café de sel
- 390 g de lait
- 60 g de beurre coupé en morceaux
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 534 kcal / 2235 kJ
- Eiwitten
- 47 g
- Vetten
- 25 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vezels
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 1288 mg