Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile
- 10 g de beurre
- 700 g de rouelle de veau, coupée en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 600 g de carottes
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g d'eau
- 150 g de vin blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 446.9 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 903.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassoulet toulousain
1 Std. 40 Min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1 Std. 30 Min
Poulet rôti et ses légumes
1h 10min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min
Rôti de porc aux poires
1 godz. 35 min
Haut de cuisse de poulet épicé et carottes
4h 50min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3h
Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail
50 min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 godz. 20 min
Jambalaya de poulet
40 min
Petit salé aux lentilles
1h 10min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1 godz.