Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile
- 10 g de beurre
- 700 g de rouelle de veau, coupée en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 600 g de carottes
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g d'eau
- 150 g de vin blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 446.9 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 903.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 godz.
Poulet rôti et ses légumes
1sa 10 dk
Poulet cacciatore et pâtes
55 min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 min
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
No ratings
Bœuf carotte en cuisson lente
3h
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 Std. 20 Min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 min
Txilindron d'agneau
1 Std. 15 Min
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1 Std. 15 Min
Spaghetti frais aux fruits de mer
1sa 35 dk
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1 godz.