Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile
- 10 g de beurre
- 700 g de rouelle de veau, coupée en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 600 g de carottes
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g d'eau
- 150 g de vin blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 446.9 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 903.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet rôti et ses légumes
1 godz. 10 min
Côtes de veau à la provençale
30min
Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson
30min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1h
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Geen beoordelingen
Curry de poulet et riz
40min
Rôti de porc, chutney, légumes, purée de patates douces et sauce au vin
2 Std.
Petit salé aux lentilles
1 godz. 10 min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1 godz. 45 min
Baeckeoffe aux deux poissons
1 godz. 45 min
Osso-buco et boulgour
1 Std. 5 Min