Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de gingembre frais, coupé en tranches (2 mm)
- 70 g d'huile de sésame
- 60 g de sucre roux
- 45 g de sauce de soja
- 60 g de vinaigre balsamique
- 100 g de ciboules, coupées en rondelles (1 cm), et un peu pour la finition
- 2 anis étoilés
- 500 g de travers de porc, coupés en côtes individuelles (env. 5 cm de long)
- 600 g d'eau
- 200 g de riz basmati
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 20 g de graines de sésame
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6876 kJ / 1643.5 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 132 g
- Vetten
- 100 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porc au caramel
45 Min
Joues de bœuf au cidre
3u. 15min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2 Std. 45 Min
Riz au porc cinq-épices
50 Min
Bœuf à la bière et au pain d'épices
3 Std. 30 Min
Poulet Nouvelle-Orléans
2 Std.
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1 Std. 25 Min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25min
Bœuf sauce au whisky avec des pommes de terre
2 godz. 40 min
Travers de porc à la coréenne et minitortillas
4h 10 min
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min