Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 700 g de paleron de bœuf, coupé en morceaux
- beurre, pour la poêle
- 15 g de sucre de canne
- 2 carottes, coupées en dés
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 800 g de bière brune
- 2 tranches de pain d'épices
- 2 c. à soupe de moutarde
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1722.2 kJ / 411.8 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 500.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Joues de bœuf au cidre
3sa 15 dk
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Cuisse de canard aux légumes, sauce aux myrtilles
3h 30 min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30 dk
Poulet façon bourguignon
35 min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1 godz. 45 min
Soupe complète au bœuf
30 dk
Sauté de porc sauce cacahuète
45 min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 godz.
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Sot-l'y-laisse au cidre
55 min
Rougail saucisse et riz
50 min