Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 300 g de carottes, coupées en tronçons (3 cm)
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 600 g d'eau
- 800 g de sauté de veau, coupé en petits morceaux
- 250 g de poireaux, coupés en tronçons (1 cm)
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en six
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de farine de blé
- 10 - 12 feuilles de lasagne
- 50 g de fromage râpé
- salade verte, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1555.7 kJ / 371.2 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 588.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1h 30min
Tomates farcies façon chakchouka et œufs pochés
30min
Ragoût aux épinards, au porc et au poisson fumé
45min
Lasagne au pain rassis
1h 45min
Saumon gratiné à la pomme
30min
Brioche moelleuse
4 godz. 15 min
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Gratin de poireau, panais et saumon
1h 15min
Parmentier de canard, oignons et curry
1h
Minitiramisus aux speculoos
3 godz. 20 min