Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 300 g de carottes, coupées en tronçons (3 cm)
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 600 g d'eau
- 800 g de sauté de veau, coupé en petits morceaux
- 250 g de poireaux, coupés en tronçons (1 cm)
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en six
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de farine de blé
- 10 - 12 feuilles de lasagne
- 50 g de fromage râpé
- salade verte, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1555.7 kJ / 371.2 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 588.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45 min
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45 min
Poulet façon bourguignon
35min
Aumônières au poulet
1 Std. 35 Min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Brandade de merlan à la moutarde
1h 15min
Purée mousseline
40 Min
Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre
30 min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1h
Cassoulet toulousain
1h 40 min
Poulet rôti au cidre et légumes vapeur
1 godz. 45 min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h