Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de paprika
- 500 g d'anneaux de calamar surgelés
- 175 g de poivrons rouges, en lamelles
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de thym frais
- 1 branche de romarin frais
- 400 g de tomates, en gros morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1589 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35 min
Jambalaya de poulet
40min
Poulet cacciatore et pâtes
55 min
Lotte à la provençale
50min
Pâtes aux épices cajun, façon jambalaya
1h 30min
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25 min
Cabillaud à la sauce tomate
30min
Riz zembrocal
55 min
Haricots blancs à la tomate et au chorizo, poisson vapeur et crème à l'orange
1h
Txilindron d'agneau
1h 15min
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Rougail morue
25 min