Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson

Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson

3.9 43 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 80 g de carotte
  • 80 g de panais
  • 80 g de céleri branche
  • 50 g de parmesan
  • 120 g d'oignons rouges coupés en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 200 g de riz spécial risotto
  • 120 g de vin blanc
  • 680 g d'eau
  • 1 cube de bouillon
  • 5 pincées de sel
  • 5 pincées de poivre moulu
  • 20 g de beurre mou
  • 10 g jus de citron
  • 600 g de filets de poisson blanc type bar, cabillaud ou merlan...
  • 1 brin de persil frais ciselé pour la finition

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 404.1 mg
Eiwitten 39 g
Calorieën 2164.6 kJ / 517.4 kcal
Vetten 15.3 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraten 50.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...