Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 45 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons fumés
- 700 g de viande de bœuf pour bourguignon, coupée en cubes
- 200 g de vin rouge
- 10 g de fécule de maïs
- 400 g de poivrons, coupés en morceaux
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 1 c. à café rase de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3143.8 kJ / 751.4 kcal
- Eiwitten
- 52.4 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 26.1 g
- Natrium
- 1518.9 mg
Alternatieve recepten
Tajine de poulet et légumes d'été
45 min
Poulet rôti et ses légumes
1 godz. 10 min
Riz au bœuf et poivron rouge
45 min
Merlan aux poivrons et au maïs
50 Min
Pâtes aux épices cajun, façon jambalaya
1 godz. 30 min
Samoussa de boeuf, coriandre, oignons, sauce cheddar
35 min
Tajine de kefta aux œufs
1h 15min
Brandade d'effiloché d'agneau
3h 30min
Tajine de bœuf, riz épicé et muffins vapeur à la pistache
2 Std.
Poulet chasseur revisité
2 godz. 15 min
Poulet façon bourguignon
35 min
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min