
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive plus un supplément pour graisser et arroser
- 20 g de jus de citron
- 3 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 2 c. à café de sel
- 1 poulet entier et nettoyé (environ 1500-2000 g)
- 400 g d'eau
- 100 g de cidre brut
- 200 g de carottes tranché obliquement
- 350 g de patates douces en rondelles (environ 2 cm)
- 600 g de pommes de terre avec la peau, coupés en rondelles (1 cm)
- 200 g de chair de potiron coupée en morceaux
- 300 g de courgettes en rondelles (environ 2 cm)
- 300 g d'oignons rouges coupés en 4
- 300 g de poivrons rouges coupées en lanières (1 cm)
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 560 kcal / 2342 kJ
- Eiwitten
- 70.4 g
- Vetten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vezels
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Natrium
- 798.6 mg