Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 5 c. à café de curry en poudre
- 600 g de blancs de poulet, coupés en cubes (1-2 cm) ou en lanières
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 240 g de farine de sarrasin
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel
- 800 g de lait
- 500 g d'eau
- 20 g de beurre
- 200 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 feuilles de salade verte (batavia, laitue...)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1617.3 kJ / 386.6 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Pizza poulet-curry-ananas
1h 45min
Pita à la dinde façon kebab, sauce blanche
35min
Gaufres façon club sandwich
40min
Tarte sarrasin, fromage frais et saumon fumé
40min
Tarte à la roquette
40min
Hamburger de veau au guacamole
3h 20min
Miniwraps de poulet aux épices et cacahuètes
2h
Pizza au munster, poitrine fumée, poulet et champignons
1h 35min
Crumpets et saumon fumé tiède
1h 20min
Burger de pomme de terre
45min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25min
Bagel saumon fumé et concombre
1h 15min