Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de blanc de volaille, taillé en lanières
- 1 c. à soupe de pâte tandoori rouge
- 1 poivron rouge, taillé en bandes (1 x 4 cm)
- 1 ciboule, émincée en rondelles (2 mm)
- 4 œufs
- 80 g de lait
- ½ c. à café de cumin en poudre
- ½ c. à café de piment séché en flocons
- 1 c. à café de sel
- 500 g d'eau
- 5 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 750 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Pâtes au saumon, aneth et citron
40 min
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45min
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35min
Poulet à la crème, champignons et purée pomme-panais
1h
Poulet mariné et choucroute au paprika
45min
Pizza au poulet
1h
Pâtes aux crevettes et petits pois
45min
Lasagne de courgette
50min
Cubes de poulet et riz aux lentilles
50min
Risotto de bœuf, carotte et tomate
45min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 Min
Boulettes de viande et riz au chou-fleur, sauce curry
1h 5min