Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de blanc de volaille, taillé en lanières
- 1 c. à soupe de pâte tandoori rouge
- 1 poivron rouge, taillé en bandes (1 x 4 cm)
- 1 ciboule, émincée en rondelles (2 mm)
- 4 œufs
- 80 g de lait
- ½ c. à café de cumin en poudre
- ½ c. à café de piment séché en flocons
- 1 c. à café de sel
- 500 g d'eau
- 5 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 750 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Lasagne de courgette
50min
Pâtes complètes aux crevettes
55min
Boulettes de viande et riz au chou-fleur, sauce curry
1h 5min
Cubes de poulet et riz aux lentilles
50min
Poulet mariné et choucroute au paprika
45min
Salade de riz au saumon et au pak-choï
50min
Poulet à la crème de citron et panais
1h 50min
Dinde au romarin, dattes et blé à l'orange
40min
Menu light - Bowl d'hiver au poulet et à la patate douce
1h 5min
Pizza au poulet
1h
Risotto de bœuf, carotte et tomate
45min
Médaillons de porc, frites de chou-rave et sauce au paprika
1h 30min