Omelette au poulet tandoori

Omelette au poulet tandoori

2.9 70 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 300 g de blanc de volaille taillé en lanières
  • 1 c. à soupe de pâte tandoori rouge
  • 1 poivron rouge taillé en bandes (1 x 4 cm)
  • 1 ciboule émincée en rondelles (2 mm)
  • 4 œufs
  • 80 g de lait
  • ½ c. à café de cumin en poudre
  • ½ c. à café de piment séché en flocons
  • 1 c. à café de sel
  • 500 g d'eau
  • 5 brins de coriandre fraîche ciselés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 26 g
Calorieën 750 kJ / 179 kcal
Vetten 7 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...