Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de viande d'agneau, coupée en dés
- 100 g d'oignon jaune
- 250 g de viande de porc maigre, dénervée et coupée en cubes
- 100 g de lard dégraissé, en tranches
- 50 g de vin blanc
- 250 g de viande de bœuf hachée
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de paprika doux
- 2 oignons rouges, émincés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1260.8 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes de poulet au parmesan
1h 15min
Avgolemono, soupe de poulet au riz et citron
1h 15min
Chowder à la dinde
25min
Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)
1h 5min
La poutine
1h 35min
Chowder au saumon
30min
Boulettes suédoises aux courgettes
40min
Le chiard aux poutines
1h 35min
Chicken & biscuits
1h 5min
Boulettes de viande et pommes de terre au laurier
1h 45min
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1 Std. 25 Min
Soupe de poulet, lentilles et girolles
35min