Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de viande d'agneau, coupée en dés
- 100 g d'oignon jaune
- 250 g de viande de porc maigre, dénervée et coupée en cubes
- 100 g de lard dégraissé, en tranches
- 50 g de vin blanc
- 250 g de viande de bœuf hachée
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de paprika doux
- 2 oignons rouges, émincés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1260.8 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 Min
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1 Std. 25 Min
Pain de viande à l'orientale
1 Std.
Bœuf Stroganov
55 min
Goulasch
50min
Chicken pot pie (Tourte au poulet)
2h 45min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30min
Goulasch dans des bols de pain
2h 45min
Terrine de viandes express
1 godz. 5 min
La poutine
1h 35 min
Tourte aux pommes de terre et au thym
2h
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1h 45min