Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le papier cuisson
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 250 g d'eau froide (dont 50 g froide)
- 2 - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 900 g de champignons de Paris frais
- 2 branches d'estragon frais (dont 1 effeuillée pour la finition)
- 100 g de beaufort
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2104 kJ / 505.5 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 530.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche courgette-épinard à la feta
30min
Tourte aux poireaux, truite fumée et ciboulette
1j 55 menit
Tartelettes au chèvre, poireau et fenouil
45min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3h 30min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Flammekueche aux lardons et champignons
30min
Pizza crème aux champignons, mozzarella et huile de basilic
2u. 40min
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1j 55 menit
Miniclafoutis de légumes
45min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1h
Tarte Tatin de tomates
1h