Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes
- 15 g de beurre
- 500 g d'eau
- 100 g vin blanc
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 2 branches de persil frais
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 250 g de carottes, coupées en bâtonnets
- 100 g de poireaux, coupés en tronçons (3 cm)
- 150 g de topinambours, coupés en rondelles
- 250 g de panais, détaillés en dés
- 150 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 150 g de crème liquide entière
- 24 noix de saint-jacques, réserver les barbes (voir "Conseils(s)")
-
24
gambas crues, décortiquées
of 24 belles crevettes crues, décortiquées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1225.7 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 663.4 mg
Alternatieve recepten
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Vatapa aux crevettes
50min
Cassolette de poissons
1h
Bûche de poisson
13 Std.
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1h
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1h
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min
Osso-buco de cabillaud
45min
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min