Fondue de poireaux, moules et coques

Fondue de poireaux, moules et coques

4.5 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 20 g de beurre
  • 700 g de poireaux coupés en tronçons d'1 cm
  • 60 g de vin blanc sec
  • 800 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • tranches de pain pour accompagner

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 598.5 mg
Eiwitten 18.3 g
Calorieën 978.5 kJ / 232.8 kcal
Vetten 11 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraten 9.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...