Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les huîtres chaudes
- 150 g d'eau
- 12 huîtres
- 500 g de gros sel
La fondue de carotte et poireau au curry
- 150 g de poireau, coupé en morceaux
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 30 g de beurre
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 1 c. à café de pâte de curry thaï jaune doux
- 30 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 161.8 kJ / 38.9 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 94.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min
Velouté de langoustines à la coriandre
1sa
Miniquiches au canard confit
5h 10min
Fumet de poisson
45 Min
Gambas au romarin
40 dk
Crabe farci aux herbes
1 godz. 20 min
Aumônières aux fruits de mer
1sa 30 dk
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 dk
Mouclade charentaise
40 dk
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 Min