Filet de dorade grise à la normande

Filet de dorade grise à la normande

3.5 14 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
2 portions

Ingrediënten

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 80 g de poireau coupé en tronçons
  • 250 g de champignons de Paris blonds coupés en lamelles (conserver les pieds)
  • 1 dorade grise filets et arêtes
  • 1 feuille de laurier
  • 1 clou de girofle
  • 1 pincée de graines de carvi
  • 300 g d'eau
  • 300 g de cidre brut
  • 30 g de vinaigre de cidre
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 5 grains de poivre à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de riz basmati
  • 100 g de carotte coupée en fines rondelles
  • 15 g de fécule de maïs
  • 100 g de crème fraîche épaisse

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 371 mg
Eiwitten 43.5 g
Calorieën 3101.5 kJ / 737 kcal
Vetten 26 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 12.5 g
Koolhydraten 77.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...