Canard laqué et purée de vitelotte

Canard laqué et purée de vitelotte

3.0 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 portions

Ingrediënten

  • 80 g d'échalotes coupées en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g gingembres frais émincé finement (2 mm)
  • 1 branche de thym frais
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de miel
  • 1 c. à café de tahini
  • 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
  • 1 c. à soupe d'huile de sésame
  • 2 magrets de canard sans peau (150-200 g chacun)
  • 500 g d'eau
  • 350 g de pommes de terre type vitelotte, coupées en petits morceaux
  • 30 g de beurre coupé en morceaux
  • 120 g de lait

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 145.5 mg
Eiwitten 39 g
Calorieën 4588.5 kJ / 1103 kcal
Vetten 84.5 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 25 g
Koolhydraten 44.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...