Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine de sarrasin
- 1 œuf
- 300 g de lait
- 1 c. à café de sel
- 250 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en petits morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de fromage à tartiner
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 25 g de jus de citron fraîchement pressé
- 300 g de saumon fumé, en tranches
- 100 g de roquette
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1534.4 kJ / 368.4 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 19.9 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 884.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes complètes
45min
Galette bacon et champignons à la crème
50min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45min
Gâteau de galettes aux lardons
1 Std. 15 Min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1 Std.
Riz au lait crémeux
1 Std. 15 Min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1 Std. 10 Min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45min
Pâte à galette
1 Std. 15 Min
Galette fourrée jambon-champignons
40min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2h