Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à cannelés
- 30 g de noix décortiquées
- 350 g de lait
- 50 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 140 g de magret de canard fumé en tranches, dégraissé
- 100 g d'emmental, en morceaux
- 80 g de farine de blé
- 2 œufs
Le confit d'oignons
- 400 g d'oignons, coupés en quatre
- 50 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à café rase de sucre roux
- 10 g de vinaigre balsamique
- 4 c. à soupe de gelée de groseille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2219.6 kJ / 530.5 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 225.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1 godz. 45 min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15 min.
Bûche salée au saumon
3 Std.
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Gougères à la mousse de saumon
25u. 35min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Gougères au piment d'Espelette
1h 5min
Cheesecake aux radis
3 Std. 35 Min
Financiers au comté
30 min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50min
Gougères au curry
1 godz.