Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à cannelés
- 30 g de noix décortiquées
- 350 g de lait
- 50 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 140 g de magret de canard fumé en tranches, dégraissé
- 100 g d'emmental, en morceaux
- 80 g de farine de blé
- 2 œufs
Le confit d'oignons
- 400 g d'oignons, coupés en quatre
- 50 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à café rase de sucre roux
- 10 g de vinaigre balsamique
- 4 c. à soupe de gelée de groseille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2219.6 kJ / 530.5 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 225.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelés au jambon
13h
Minicannelés au chorizo
12 Std.
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 Min
Nage de crustacés au champagne
1h 5min
Financiers au comté
30 Min
Miniclafoutis de légumes
45 Min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 Std. 15 Min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5 Std. 20 Min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 Min
Gougères au curry
1 Std.
Gougères au piment d'Espelette
1h 5min
Gougères au comté
45 Min