Verrine à l'abricot

Verrine à l'abricot

4.6 38 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
6 portions

Ingrediënten

  • 12 biscuits à la cuillère coupés en deux
    12 biscuits roses de Reims, coupés en deux
  • 30 g de beurre coupé en morceaux
  • 50 g de sucre en poudre
  • 20 g de jus de citron
    20 g de limoncello
  • 250 g d'abricots frais dénoyautés, détaillés en cubes (1-2 cm)
    250 g d'abricots surgelés, détaillés en cubes (1-2 cm)
  • 200 g de yaourt à la vanille

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 36.8 mg
Eiwitten 2.5 g
Calorieën 704.7 kJ / 167.3 kcal
Vetten 5.7 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 3.7 g
Koolhydraten 25.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...