Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
12
biscuits à la cuillère, coupés en deux
of 12 biscuits roses de Reims, coupés en deux - 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
-
20
g de jus de citron
of 20 g de limoncello -
250
g d'abricots frais, dénoyautés, détaillés en cubes (1-2 cm)
of 250 g d'abricots surgelés, détaillés en cubes (1-2 cm) - 200 g de yaourt à la vanille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 704.7 kJ / 167.3 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 36.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45 Min
Crumble Fraises et amandes
35 Min
Mousse au chocolat fruitée
50min
Pannacotta à la cerise
3h 30min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1 godz.
Compotée de poires à la cannelle et amandes
25 Min
Verrine à la pomme
30 Min
Flan aux pommes
50min
Coulants au citron
1 godz.
Tiramisu aux framboises
3h 20min