Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
12
biscuits à la cuillère, coupés en deux
of 12 biscuits roses de Reims, coupés en deux - 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
-
20
g de jus de citron
of 20 g de limoncello -
250
g d'abricots frais, dénoyautés, détaillés en cubes (1-2 cm)
of 250 g d'abricots surgelés, détaillés en cubes (1-2 cm) - 200 g de yaourt à la vanille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 704.7 kJ / 167.3 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 36.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse au chocolat fruitée
50min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15 min.
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 godz. 15 min
Mousse au citron vert façon mojito
3u. 15min
Mousse aux nectarines
2 godz. 45 min
Tiramisu au citron vert et à la mangue
3u. 15min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1h
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30min
Cuajada aux abricots
50min
Mousse vanille-pomme
7h
Tiramisu aux framboises
3h 20min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min