Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'amandes décortiquées
- 2 gousses d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 500 g de palourdes fraîches
- 500 g d'amandes fraîches de mer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1791.5 kJ / 434.5 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 42.5 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 321 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raie aux câpres
45min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45min
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1h
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Lotte à la diepoise
40min
Cuisson des bigorneaux
25 Min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 Min
Salade de raie
1h 45min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
La cuisson des langoustines
40min