Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'amandes décortiquées
- 2 gousses d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 500 g de palourdes fraîches
- 500 g d'amandes fraîches de mer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1791.5 kJ / 434.5 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 42.5 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 321 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 Std. 15 Min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Bar au beurre de groseilles
55min
Beurre blanc
25 Min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Cuisson des bigorneaux
25 Min
La cuisson des langoustines
40min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1 godz.
Moules à la crème et au vin blanc
45 Min
Raie aux câpres
45 Min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 Min