Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de carotte, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'eau
- 300 g de noix de pétoncle
- 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de bâtons de surimi
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 50 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 421.7 kJ / 100.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 213.7 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocat créole
25 Min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10min
Tartinable de maquereau fumé au curry breton
5 Min
Bûche de poisson
13h
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2h 45 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Croustades de pomélo au sabayon et sésame noir
40min
Tartines de pain de mie, coulis de tomates, compotée d’oignons rouges et coppa
2h 45 min
Tartinable de bacon au mélange du trappeur
10min
Verrines printanières
25 Min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15 min
Tartinable de saumon au mélange du trappeur
10min