Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de carotte, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'eau
- 300 g de noix de pétoncle
- 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de bâtons de surimi
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 50 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 421.7 kJ / 100.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 213.7 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème de sardine au whisky
5min
Escargots aux rillettes de maquereau fumé
1u.
Verrine de houmous au fromage blanc et crevettes
14 godz.
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1h 45min
Profiteroles au foie gras
1h 45min
Pâté aux figues
50 Std. 25 Min
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Terrine de saumon à tartiner
3h
Nage de crustacés au champagne
1h 5 min
Rillettes aux deux saumons
1u.
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3h 20min