Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de carotte, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'eau
- 300 g de noix de pétoncle
- 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de bâtons de surimi
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 50 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 421.7 kJ / 100.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 213.7 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35min
Camembert aux fruits secs façon nougat
40min
Tartinable œufs-avocat aux épices cajun
30min
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12h
Rillettes de merlu et chorizo doux
12h
Langues de chat aux rillettes de saumon
1 Std.
Crumble au foie gras
1 Std. 10 Min
Vin blanc chaud à l'orange et aux épices
15 Min
Crème de sardine au whisky
5 Min
Crème à tartiner fromage frais-radis
5 Min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10 Min
Gougères au piment d'Espelette
1 godz. 5 min