Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de carotte, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'eau
- 300 g de noix de pétoncle
- 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de bâtons de surimi
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 50 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 421.7 kJ / 100.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 213.7 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rillettes aux deux saumons
1h
Tartinade jambon-œuf
35 dk
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10 Min
Crème de sardine au whisky
5min
Tartinade aux deux saumons et citron vert
25 Min
Couronne de magret séché à l'ossau-iraty
1h 40min
Sablés au maroilles
50min
Biscuits aux crevettes
35 dk
Rillettes aux deux saumons
40min
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
10 Min
Petits flans de poisson
1sa 5 dk
Terrine de saumon à tartiner
3 godz.