Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 80 g de carotte, coupée en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates, coupées en morceaux
- 500 g de vin rouge, type Corbières
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 10 g de fécule de maïs
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 700 g de seiche, coupée en morceaux (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1180 kJ / 282.3 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 957.5 mg
Alternatieve recepten
Filet mignon de porc façon vindaloo
30 min
Poularde farcie
2h
Rognons de veau sauce madère
20min
Champignons farcis
13u. 15min
Anneaux de calamar au vin rouge
1h
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15 min
Rillettes de porc et de canard
7h
Caille, sauce à l'orange et carotte
45 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1sa 35 dk
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Sauce armoricaine
1h
Sauce gribiche
15min