Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La viennoise
- ½ gousse d'ail
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
-
50
g de chapelure
of 50 g de pain rassis ou du pain de mie rassis - 30 g de noisettes en poudre
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- ½ c. à café de piment d'Espelette
La duxelles
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g de beurre
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
Les champignons et la pulpe de butternut
- 12 champignons de Paris frais (gros champignons), brossés
- 200 g d'eau
- 400 g de chair de courge butternut, coupée en morceaux
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
Finition et dressage
- 20 g d'huile d'olive
- 12 noix de saint-jacques
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3253.8 kJ / 786.3 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 66.5 g
- Verzadigd vet
- 36.8 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 271.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1h 30min
Rôti de porc aux herbes et jambon
1u. 50min
Welsh au stilton
35 min
Avocat farci au crabe
40 min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30 min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45 min
Homard sauce newburg et purée de potiron
1h 15 min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1h 45 min
Crème de saumon, omelette à la ciboulette et marrons grillés
55 min
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55 min
Nage de saint-jacques et gambas
1h
Tarte Tatin aux pommes et caramel aux cacahuètes
1h 5 min