Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La viennoise
- ½ gousse d'ail
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
-
50
g de chapelure
of 50 g de pain rassis ou du pain de mie rassis - 30 g de noisettes en poudre
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- ½ c. à café de piment d'Espelette
La duxelles
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g de beurre
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
Les champignons et la pulpe de butternut
- 12 champignons de Paris frais (gros champignons), brossés
- 200 g d'eau
- 400 g de chair de courge butternut, coupée en morceaux
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
Finition et dressage
- 20 g d'huile d'olive
- 12 noix de saint-jacques
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3253.8 kJ / 786.3 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 66.5 g
- Verzadigd vet
- 36.8 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 271.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1h 30min
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35min
Avocat farci au crabe
40min
Brochettes de gambas croustillantes, sauce à la mangue
30min
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Mille-feuille crabe, petit pois et avocat
30min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min
Saint-Jacques en nage épicée
25 Min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40min