Noix de saint-jacques, champignons à la noisette

Noix de saint-jacques, champignons à la noisette

4.5 41 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

La viennoise
  • ½ gousse d'ail
  • 100 g de beurre coupé en morceaux
  • 50 g de chapelure
    50 g de pain rassis, ou du pain de mie rassis
  • 30 g de noisettes en poudre
  • 40 g de parmesan coupé en morceaux
  • ½ c. à café de piment d'Espelette
La duxelles
  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 30 g de beurre
  • 150 g de champignons de Paris frais coupés en morceaux
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
Les champignons et la pulpe de butternut
  • 12 champignons de Paris frais (gros champignons), brossés
  • 200 g d'eau
  • 400 g de chair de courge butternut coupée en morceaux
  • 120 g de beurre coupé en morceaux
Finition et dressage
  • 20 g d'huile d'olive
  • 12 noix de saint-jacques

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 portion

Natrium 271.5 mg
Eiwitten 24 g
Calorieën 3253.8 kJ / 786.3 kcal
Vetten 66.5 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 36.8 g
Koolhydraten 20.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...