Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes, pelées et coupées en deux
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 20 g de beurre
- 200 g de vin blanc sec
- 2 pincées de safran
- ½ c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- 1000 g de moules, brossées et nettoyées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 445 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Lotte à la provençale
50 min
Moules à la bretonne
55 min
Moules marinières au gingembre
25 min
Moules à la provençale
35min
Salade aux calamars, crevettes et moules
30 min
Couscous de crevettes et sa bisque (Découverte)
1h
Bourride
1h
Marmite du pêcheur
50 min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Moules à la crème et au vin blanc
45 min
Moules sauce Alfredo
45 min
Moules marinières
30 min