Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 100 g de fromage frais, type Madame Loïk, très froid
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de tomates, coupées en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre de cidre
- 15 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 467.1 kJ / 112.8 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 125.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelés au jambon
13 Std.
Verrine saumon-endive
10min
Cheesecake au saumon
4h
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Mille-feuille de saumon fumé
3h 20min
Verrines printanières
25min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Langues de chat aux rillettes de saumon
1h
Verrines de betterave au crabe
15min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min