Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 500 g de palourdes fraîches, préalablement dégorgées
- 18 fonds d'artichaut surgelés
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 5 brins de cerfeuil frais
- 2 brins d'aneth frais
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de jus de citron fraîchement pressé (1 citron jaune env.)
- 30 g d'échalotes
- 100 g de lardons fumés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 732.3 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 295.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Salade de pommes de terre aux coques
40min
Gratin de moules au curry
50min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Crabe farci aux herbes
1h 20min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1h
Foies de volaille au beurre de noisette, légumes vapeur
50min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Salade de raie
1h 45min
Ragoût de langouste
1h 35min
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13h 50min