Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 brins de persil frais, équeutés
- 6 feuilles de sauge fraîche
- 1 échalote, coupée en deux
- 100 g de noix
- 30 g de pain rassis, coupé en dés et trempé 5 min dans 60 g de lait
- du poivre moulu, à discrétion
- du sel, à discrétion
- 1 morceau de tendron de veau d'1,2 kg, ouvert par le boucher
- 40 g d'huile d'olive
- 200 g de bouillon de légumes
- 2 feuilles de laurier frais
- le jus d'un citron jaune
- 10 - 12 artichauts, type poivrade
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2755 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Paupiettes de porc aux figues sèches et aux noix
1 Std.
Caille aux raisins
45 Min
Cailles farcies
1h 15min
Blanquette de ris de veau
1 Std. 50 Min
Veau aux poivrons à la sauce piquante
45 Min
Cabillaud façon aïoli
1 Std.
Rognons de veau au xérès
25min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 Min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1h 10min
Paupiette de veau à l'estragon
55min
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min