Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 600 g d'eau
- 350 g de poitrine de porc fraîche avec sa couenne, sans cartilage et coupée en lardons de 2 cm
- 250 g de poitrine de porc fumée et découennée, sans cartilage et coupée en lardons de 2 cm
- 4 gousses d'ail
- 1 feuille de laurier
- 2 pincées de quatre-épices
Le jour même
- 12 beaux champignons de Paris frais
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote de petite taille, coupée en deux
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 1 c. à café de vin blanc
- 25 g de beurre, coupé en dés
- du sel
- du poivre moulu
- 60 g de fromage de chèvre frais crémeux, coupé en quatre
- 1 c. à café de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 pincée de cumin en poudre
- 1 pincée d'herbes de Provence déshydratées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2259 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poularde farcie
2h
Boulettes d'asperges au gruyère, dip de carotte cumin-sésame
1 Std. 15 Min
Foie gras au café et aux pruneaux
1 godz. 35 min
Blaff de légumes
35min
Soupe à l'oignon et au vin jaune
1h 40min
Poêlée d'anguilles et rougail
Geen beoordelingen
Chutney d'oignon rouge
24h
Champignons farcis
55min
Feuilles de chou farcies
1h 10min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Rognons de veau au xérès
25min