Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de restes de viande cuite
- 200 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 100 g d'échalotes
- 6 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 50 g de cognac
- 8 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 655.5 kJ / 156.2 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 803 mg
Alternatieve recepten
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine bressane
24h
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Rognons de veau sauce madère
20min
Pâté de Pâques
2 godz.
Terrine de viandes express
1h 5min
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 godz. 30 min
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Sauce gribiche
15 Min