Apparaten en accessoires
Terrine aux restes de viande
Voorbereiding. 10min
Totaal 13u. 15min
10 parts
Ingrediënten
-
500 g de restes de viande cuite
-
200 g de lardon
-
100 g d'oignon
-
100 g d'échalotes
-
6 brins de persil frais
-
2 branches de thym frais
-
50 g de cognac
-
8 g de sel
-
5 g de poivre moulu
-
1 œuf
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 part
Natrium
803 mg
Eiwitten
19.4 g
Calorieën
655.5 kJ /
156.2 kcal
Vetten
5.5 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zéro gaspi - tout se transforme vol. II
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24u.
Terrine de campagne
25u. 15min
Terrine de poissons aux légumes
6u. 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5u. 50min
Pâté en croûte
7u. 45min
Aspic d'asperges
24u.
Terrine de lapin aux herbes
24u.
Pâté de lapin
2u. 35min
Mousse de foie de volaille au porto
72u.
Terrine de poisson
1u.
Saucisson brioché
2u. 50min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1u. 15min