Terrine aux restes de viande

Terrine aux restes de viande

4.0 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 13u. 15min
10 parts

Ingrediënten

  • 500 g de restes de viande cuite
  • 200 g de lardon
  • 100 g d'oignon
  • 100 g d'échalotes
  • 6 brins de persil frais
  • 2 branches de thym frais
  • 50 g de cognac
  • 8 g de sel
  • 5 g de poivre moulu
  • 1 œuf

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Natrium 803 mg
Eiwitten 19.4 g
Calorieën 655.5 kJ / 156.2 kcal
Vetten 5.5 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...