![Terrine aux restes de viande Terrine aux restes de viande](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d634d553-db1e-4478-8ac6-731cbbbd8475/Derivates/cc52953a-ba98-4a6c-b31c-49dd02a0f3a5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de restes de viande cuite
- 200 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 100 g d'échalotes
- 6 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 50 g de cognac
- 8 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 655.5 kJ / 156.2 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 803 mg
Alternatieve recepten
Coulis de tomates
35 min
Moutarde
12h
Pâté en croûte
7 godz. 45 min
Sauce madère
35 min
Aspic d'asperges
24 Std.
Pâté de campagne
48 Std.
Beurre d'escargot
10min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Terrine de campagne
25h 15min
Sauce marchand de vin
1h 15min
Terrine de poissons aux légumes
6sa 30 dk
Sauce gribiche
15 min