Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de restes de viande cuite
- 200 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 100 g d'échalotes
- 6 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 50 g de cognac
- 8 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 655.5 kJ / 156.2 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 803 mg
Alternatieve recepten
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 godz. 15 min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Seiche sauce au vin rouge
1 Std. 5 Min
Terrine de campagne
25h 15min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Pâté aux figues
50 Std. 25 Min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Délice de foies au riesling
2h 50min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Bisque de crevettes
30 min