Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta au foie gras
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de porto rouge
- 200 g de foie gras de canard mi-cuit, en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 150 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 6 pincées de poivre 5 baies (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1147.8 kJ / 277.5 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 159 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Le vendômois
5hod.
Bisque de saint-jacques, crostini au romarin et huile d'olive au citron
5 Std. 10 Min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5hod.
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 Std.
Eclairs saumon-Passion
2 Std.
Cheesecake à la crème de marron
3 Std. 30 Min
Gougères au piment d'Espelette
1 Std. 5 Min
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
2 Std. 10 Min
Crème brûlée à la Passion
3 Std. 45 Min
Coulant chocolat au cœur caramel
24h
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2h 45min
Crème brûlée à la fraise
3h 10min