Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
TM6 TM5

Pannacotta au foie gras et coulis de mangue

2.8 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

La pannacotta au foie gras

  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 50 g de porto rouge
  • 200 g de foie gras de canard mi-cuit, en morceaux
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 150 g de mangue mûre, coupée en morceaux
  • 6 pincées de poivre 5 baies (optioneel)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1147.8 kJ / 277.5 kcal
Eiwitten
3.8 g
Koolhydraten
5.5 g
Vetten
26.3 g
Verzadigd vet
13.5 g
Vezels
0.8 g
Natrium
159 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten