Pannacotta au foie gras et coulis de mangue

Pannacotta au foie gras et coulis de mangue

2.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
6 portions

Ingrediënten

La pannacotta au foie gras
  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 50 g de porto rouge
  • 200 g de foie gras de canard mi-cuit en morceaux
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 150 g de mangue mûre coupée en morceaux
  • 6 pincées de poivre 5 baies (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 159 mg
Eiwitten 3.8 g
Calorieën 1147.8 kJ / 277.5 kcal
Vetten 26.3 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 13.5 g
Koolhydraten 5.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...