Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta au foie gras
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de porto rouge
- 200 g de foie gras de canard mi-cuit, en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 150 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 6 pincées de poivre 5 baies (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1147.8 kJ / 277.5 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 159 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta parmesan
2sa 20 dk
Soufflé à la vanille
45min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2h 30min
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Profiteroles au foie gras
1 Std. 45 Min
Mousse de tomate au basilic
3sa 30 dk
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Île flottante au foie gras
25 Min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6óra